×

Büyükşehir Belediyesi Adapazarı SGM’de düzenlenen Satranç ve Akıl Oyunları Turnuvası tamamlandı. Kıyasıya mücadelenin ve yeteneklerin keşfedildiği turnuvada ödüller 11 Mayıs Cumartesi saat 14.00’de SGM’de gerçekleştirilecek yılsonu etkinliklerinde sahiplerinin olacak.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Başkanlığı Aile ve Çocuk Hizmetleri Şube Müdürlüğü Adapazarı Sosyal Gelişim Merkezi Çocuk Kulüplerinin düzenlemiş olduğu Geleneksel Satranç ve Akıl Oyunları Turnuvası 4-5 Mayıs tarihleri arasında gerçekleşti. İki gün boyunca gerçekleşen yarışmada çocukların bireysel olarak zekâlarını iyi bir şekilde kullanmaları, yeteneklerini keşfetmeleri ve sosyal ilişkilerinde olumlu, tutum davranış geliştirmelerine katkı sağlamak en önemli amaç oldu. Kıyasıya mücadelenin yaşandığı turnuvada ödüller 11 Mayıs Cumartesi saat 14.00’de SGM’de gerçekleştirilecek yılsonu etkinliklerinde sahiplerinin olacak.

Satranç Turnuvası dört kategoride gerçekleşti.

Minnacıklar Kategorisinde;

Taha Cicin

Şahin Başer

Ömer Faruk Özoğlu

Çaylaklar Kategorisinde;

M. Emin Karababa

Efe Abus

Yusuf İslam Gerek

Uzmanlar Kategorisinde;

Yusuf Sağlam

Ömer Tuğra Yavuz

Efe Şevik

Üstatlar Kategorisinde;

Erdoğan Küçükakça

Ahmet Hakan Şenoğul

Yusuf Tel

Akıl Oyunları Turnuvası iki kategoride gerçekleşti.

Ortaokul kategorisinde;

Ahmet Ferhat Mutlu